Είσαι άνω των 50; Ακολούθησε τα μυστικά ομορφιάς της Σάρον Στόουν – Απλά και αποτελεσματικά!

Το απόλυτο sex symbol τότε και τώρα. Η Σάρον Στόουν είναι μια γοητευτική γυναίκα που μεγαλώνει όμορφα. Και μπορεί σε αυτές τις περιπτώσεις να συνηθίζουμε να λέμε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερός της σύμμαχος, όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό. Γιατί καλός ως σύμμαχος ο χρόνος, όμως χρειάζεται κι εμείς οι ίδιες να βάζουμε το “χεράκι” μας και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.

Και αυτό κάνει και η λαμπερή σταρ, η οποία χρόνια τώρα ακολουθεί τα δικά της μυστικά ομορφιάς, τα οποία έχουν αποτελέσματα. Και μπορεί αρκετές διάσημες κυρίες να έχουν περίεργα μυστικά και tips ομορφιάς, η Σάρον Στόουν προτιμά πιο απλές συμβουλές φροντίδας και περιποίησης. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω τρία από τα μυστικά ομορφιάς της που είναι ιδανικά για γυναίκες που έχουν περάσει τα 50.

Δεν κάνει μέρα χωρίς την ενυδατική

Η Σάρον Στόουν από νεαρή ηλικία ακολουθεί την πιο απλή συμβουλή που της έχει δώσει η μητέρα της: «Να απλώνεις ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα, και να μην χρησιμοποιείς ποτέ σκληρά σαπούνια στο πρόσωπο». Μάλιστα, όπως έχει εξηγήσει η ίδια, το τελευταίο με τα σαπούνια βοηθά πολύ το πρόσωπο να παραμένει αλώβητο στον χρόνο.

Κάνει πάντα scrub

Σε παλαιότερή συνέντευξη στο περιοδικό Allure είχε εξηγήσει ότι ποτέ δεν ακουλουθεί πολύπλοκες ρουτίνες ομορφιάς. Προτιμά τις απλές, όπως το να πλένει το πρόσωπό της πάντα με χλιαρό νερό και να κάνει scrub προσώπου, το οποίο και θεωρεί πως είναι το “κλειδί’ για μια λαμπερή επιδερμίδα.

Λούζει τα μαλλιά της μία φορά την εβδομάδα

Αυτό είναι κάτι που το έχουμε διαβάσει ξανά και το έχουν τονίσει και οι ειδικοί για το πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας. Η ηθοποιός τα λούζει μια φορά την εβδομάδα – το πολύ δύο αν χρειάζεται. Επίσης, εφαρμόζει πάντα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας μαλλιών, ενώ τα αφήνει να στεγνώσουν μόνα τους.

Διαβάστε επίσης

Πρωτόγνωρο φαινόμενο η ταυτόχρονη εμφάνιση 4-5 αναπνευστικών ιών στα παιδιά

«Ημέρα Θυσίας του Διασώστη» και δωρεά ειδικής συσκευής για Αυτόματες Θωρακικές Συμπιέσεις προς το ΕΚΑΒ Καβάλας

Το σύστημα Υγείας θα πιεστεί σημαντικά τις επόμενες εβδομάδες – Ποιες οι στρατηγικές υγείας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.