Ο μύθος για τη μεγάλη μύτη και το ανδρικό μόριο είναι αληθινός! Αναλυτικός πίνακας

Ο μύθος που θέλει τους άνδρες με μεγάλη μύτη να έχουν και μεγαλύτερα γεννητικά όργανα, είναι αληθινός.

Οι επιστήμονες κατάφεραν να επιβεβαιώσουν αυτό που είχε περάσει στη σφαίρα του μύθου σχετικά με το μέγεθος του ανδρικού μορίου αναλογικά με το μέγεθος της μύτης.

Μια ομάδα επιστημόνων μελέτησε τις μύτες και τα γεννητικά όργανα σε πτώματα για να προσδιορίσει εάν η υπόθεση «μεγάλο πέος – μεγάλη μύτη» είναι αληθινή. Τα νέα είναι καλά για τους άνδρες με μεγάλη μύτη, διότι οι ιατροδικαστές ανακάλυψαν ότι όσο μεγαλύτερη ήταν η μύτη, τόσο μεγαλύτερο το μόριο.

Οι ερευνητές εξέτασαν 126 ανδρικά πτώματα για τη μελέτη τους, μετά από ιατροδικαστική αυτοψία στο Νομαρχιακό Πανεπιστήμιο Ιατρικής του Κιότο από τον Απρίλιο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2019. Όλα τα πτώματα ήταν ηλικίας μεταξύ 30 και 50 ετών και η νεκροψία τους διενεργήθηκε εντός 3 ημερών του θανάτου τους.

Για τη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Basic and Clinical Andrology, η ομάδα μέτρησε το ύψος, το βάρος, το μήκος και την περίμετρο του χαλαρού πέους των σωμάτων και το βάρος των όρχεων τους, όπως αναφέρει το iflscience.com. Φυσικά, δεν είναι πραγματικά δυνατό να προκληθεί στύση σε ένα πτώμα, γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε το “τεντωμένο μήκος πέους”, κάτι που σύμφωνα με τους ερευνητές δίνει μια ακριβή μέτρηση του μήκους της στύσης.

Ταυτόχρονα μετρούσαν και το μέγεθος στις μύτες.

Healthstories Ο μύθος για τη μεγάλη μύτη και το ανδρικό μόριο είναι αληθινός
Η μέτρηση του μεγέθους της μύτης. Το μέγεθος της μύτης ορίστηκε ως η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ του μεσαίου σημείου της αριστερής και δεξιάς έσω οφθαλμικής γωνίας και του εξωτερικού του αριστερού ή του δεξιού ρινικού πτερυγίου (υποδεικνύεται με βέλος)

Η ομάδα διαπίστωσε ότι οι παράγοντες που συσχετίζονται περισσότερο ήταν το χαλαρό μήκος του πέους και το τεντωμένο μήκος του πέους. Δεν υπήρξαν εκπλήξεις εκεί. Ωστόσο, η επόμενη μεγαλύτερη συσχέτιση ήταν μεταξύ του μεγέθους της μύτης και του τεντωμένου μήκους του πέους. Όσο μεγαλύτερη ήταν η μύτη, τόσο μεγαλύτερο ήταν το τεντωμένο πέος.

Το μέγεθος της μύτης δεν βρέθηκε να συσχετίζεται στενά με το χαλαρό μήκος του πέους, το οποίο η ομάδα αποδίδει ότι «η ελαστικότητα ενός μικρού, χαλαρού πέους μπορεί να είναι μεγαλύτερη από αυτή ενός μεγάλου, χαλαρού πέους».

Σχέση μεταξύ του μεγέθους της μύτης και του τεντωμένου μήκους του πέους

«Το γεγονός ότι το μέγεθος της μύτης σχετίζεται με το τεντωμένο μήκος πέους δείχνει ότι το μήκος του πέους μπορεί να μην καθορίζεται από την ηλικία, το ύψος ή το σωματικό βάρος, αλλά έχει ήδη προσδιοριστεί πριν από τη γέννηση».

«Αν και τα αποτελέσματά μας είναι άχρηστα για ιατροδικαστικούς σκοπούς, η κατανόηση της διαδικασίας ανάπτυξης του πέους ή των χαρακτηριστικών του προσώπου μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την προέκταση των επιπέδων ανδρογόνων του εμβρύου και την παρακολούθηση των λειτουργιών των ανδρικών γεννητικών οργάνων», έγραψε η ομάδα στην εργασία της, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να εξετάζει η σχέση.

“Αυτή η μελέτη είναι η πρώτη που καταδεικνύει αυτή τη σχέση, αλλά είναι περιορισμένη στους Ιάπωνες άντρες και ο λόγος για τον οποίο σχετίζονται το τεντωμένο πέος και το μέγεθος της μύτης είναι ακόμα ασαφές.

Η ομάδα βρήκε μόνο μια ασθενή συσχέτιση μεταξύ του μεγέθους της μύτης και του βάρους των όρχεων.

Διαβάστε επίσης

12 τροφές που πρέπει να τρώνε όλοι άνω των 50 για να χάσουν τα περιττά κιλά

Αλλαγές στις παροχές του ΕΟΠΥΥ για τις ειδικές θεραπείες παιδιών και εφήβων – Απλοποίηση στη χορήγηση αναλώσιμων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.