Τα σημάδια ότι η βούρτσα για τα μαλλιά θέλει αντικατάσταση

Είναι από τα απαραίτητα εργαλεία στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών, αφού με τη βούρτσα τα χτενίζεις. Και είναι ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούμε πολλές φορές, ακόμη και μέσα στη μέρα. Ας δούμε τα σημάδια ότι η βούρτσα για τα μαλλιά θέλει αντικατάσταση.
Ωστόσο, σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό πως η βούρτσα έχει και αυτή… ημερομηνία λήξης; Κι, όμως, έχει. Και όπως πολλά αντικείμενα, έτσι και αυτή πρέπει να αντικαθίσταται, αφού με τον καιρό έχει φθορές κι έτσι μπορεί ακόμη και να καταστρέψει τα μαλλιά σας.

Τα σημάδια ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε βούρτσα μαλλιών

Όπως συνιστούν οι ειδικοί, καλό είναι να αλλάζετε τη βούρτσα κάθε χρόνο. Αν, όμως, την χρησιμοποιείτε πολύ, τότε μπορεί να χρειαστεί αλλαγή, ακόμη και στους έξι μήνες.
Ωστόσο, υπάρχουν και δύο χαρακτηριστικά σημάδια που θα καταλάβετε ότι έχει φθαρεί και πρέπει να την πετάξετε.
Το πρώτο σημάδι είναι στο μαξιλαράκι της. Αν έχει ρωγμή ή είναι σπασμένο, τότε μην το σκέφτεστε, αγοράστε καινούρια.
Το άλλο σημάδι είναι στα δοντάκια. Αν έχουν αρχίσει να σπάνε, τότε η βούρτσα είναι πλέον άχρηστη.

Η κατάλληλη βούρτσα για τα μαλλιά σου

Στρογγυλή, paddle, dressing, αέρος – υπάρχει πληθώρα από βούρτσες μαλλιών στην αγορά. Και ξέρετε, αν χρησιμοποιείτε μόνο μία βούρτσα τώρα, ίσως θελήσετε να επενδύσετε σε μερικές ακόμη. Κι αυτό γιατί κάθε βούρτσα δεν κάνει για όλους. Είναι σχεδιασμένες για συγκεκριμένους τύπους μαλλιών, υφές και τρόπους styling. Το να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε τη σωστή βούρτσα μπορεί να φαίνεται περιττό. Ωστόσο, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας.

Βούρτσα μαλλιών detangler

Έχετε μαλλιά που μπερδεύονται και κάνουν κόμπους εύκολα; Η detangler είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ξεμπερδεύει απαλά τα μαλλιά με ελάχιστο πόνο και απώλεια μαλλιών. Για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να τη χρησιμοποιείτε μόνο σε βρεγμένα μαλλιά, ξεκινώντας από τις άκρες προς τα πάνω. Επενδύστε στη Βούρτσα για Ξεμπέρδεμα Styler και γλιτώστε από πολλά δάκρυα – και κούρεμα!

Βούρτσα μαλλιών paddle

Αυτή η μεγάλη, επίπεδη, φαρδιά βούρτσα είναι ιδανική για να ξεμπερδεύει και να λειαίνει τα μαλλιά. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών και όλα τα στυλ. Ωστόσο, η φαρδιά της βάση την καθιστά ιδανική κυρίως για μακριά, ίσια μαλλιά. Επίσης, χάρη στο επίπεδο σχήμα της μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, οπότε πείτε αντίο στο φριζάρισμα και τις ενοχλητικές, ατίθασες τρίχες!

Στρογγυλή βούρτσα μαλλιών

Αυτή είναι η βούρτσα που χρειάζεστε για το styling των μαλλιών σας. Οι στρογγυλές βούρτσες δεν είναι κατάλληλες για να ξεμπερδεύετε ή να χτενίζετε τα μαλλιά σας. Αντίθετα, κάνουν θαύματα όταν θέλετε να δημιουργήσετε χτενίσματα με όγκο με το σεσουάρ και glamorous κυματιστά μαλλιά.
Για να το κάνουμε λίγο πιο περίπλοκο, οι στρογγυλές βούρτσες διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη. H Μικρή Στρογγυλή Βούρτσα Styler χρησιμοποιείται για μπούκλες ή ίσιωμα με σεσουάρ σε κοντά μαλλιά. Επίσης, υπάρχει η Μεσαία Στρογγυλή Βούρτσα Styler, η οποία είναι ιδανική για γρήγορο φορμάρισμα και πλούσιες μπούκλες. Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη Μεγάλη Στρογγυλή Βούρτσα Styler. Είναι εκπληκτική για μπούκλες ή για ίσιωμα μαλλιών μεσαίου μήκους, καθώς και για μακριά μαλλιά.

Βούρτσα cushion

Έχετε ευαίσθητα μαλλιά και σας αρέσει ένα καλό μασάζ κεφαλής; Η βούρτσα cushion είναι αυτή που ψάχνατε! Το στρογγυλεμένο μαξιλαράκι έχει μαλακές τρίχες που φτάνουν στο τριχωτό της κεφαλής και κάνουν ένα ευχάριστο μασάζ, αφήνοντάς τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά. Η Βούρτσα για Ξεμπέρδεμα Styler διαθέτει τρίχες με άκρες με σφαιρίδια, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απαλό ξεμπέρδεμα και styling.

Βούρτσα vented

Είναι η καλύτερη βούρτσα για γρήγορο φορμάρισμα και στέγνωμα. Οι οπές επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα από το σεσουάρ. Βεβαιωθείτε ότι η βούρτσα δεν υπερθερμαίνεται. Αυτή η βούρτσα δεν είναι μόνο ιδανική για γρήγορο στέγνωμα, αλλά και για άψογο ξεμπέρδεμα. Έτσι, εάν βιάζεστε και θέλετε μια γρήγορη λύση, προτιμήστε τη Βούρτσα για Στέγνωμα Styler!

Βούρτσα teasing

Δημιουργήστε όγκο με τη Βούρτσα για Κρεπάρισμα Styler. Είναι η μόνη βούρτσα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έντονο όγκο. Το λεπτό design και οι μαλακές τρίχες διαφόρων μηκών αγκαλιάζουν κάθε τούφα. Σε σύγκριση με μια χτένα teasing, αυτή η βούρτσα είναι πολύ πιο ήπια και δεν τραβάει ούτε σπάει την τρίχα.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.