Καινοτόμες τεχνικές κοσμητικής ιατρικής στα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot

Οι καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνικές κοσμητικής ιατρικής και ανάπλασης που προσφέρονται στα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Hellenic Healthcare Group παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση «Προσεγγίζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική» που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη Relife, το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας Menarini που ασχολείται με προϊόντα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας. Η Menarini είναι πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία με έδρα τη Φλωρεντία της Ιταλίας και παρουσία σε 136 χώρες σε όλο στον κόσμο.
Ο διακεκριμένος Πλαστικός Χειρουργός, δρ Άρης Στεροδήμας, Επικεφαλής του Τμήματος Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής των HealthSpot, παρουσίασε τις πιο καινοτόμες τεχνικές ανάπλασης του δέρματος που εφαρμόζονται στα κέντρα με τα νέα ενθέματα υαλουρονικού οξέος Definisse fillers της Relife, εστιάζοντας στην αποτελεσματικότητα που προσφέρουν χάρη στην τεχνολογία XTR.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα νήματα ανάρτησης Definisse Threads καθώς και οι τεχνικές εφαρμογής τους. Έμφαση δόθηκε σε συνδυαστικές εφαρμογές Definisse Fillers και Definisse Threads, οι οποίες ενισχύουν το νεανικό, φυσικό αποτέλεσμα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής, κ. Ηλίας Αθανασόπουλος και στο πρόγραμμα συμμετείχαν διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι ομιλητές που ανέπτυξαν σύγχρονες τεχνικές αισθητικής πλαστικής χειρουργικής.

Tμήμα Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής των HealthSpot

Το τμήμα Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής των HealthSpot υπό τη διεύθυνση του δρ Στεροδήμα, στελεχώνεται από επιστήμονες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στις θεραπείες κοσμητικής ιατρικής, με άριστη γνώση της ανατομίας αλλά των κανόνων της αισθητικής του προσώπου και του σώματος.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν:
• Θεραπεία και πρόληψη ρυτίδων με Botox/Dysport
• Διαμόρφωση όγκου και περιγράμματος για χείλη, ζυγωματικά, περιοφθαλμικά, κάτω γνάθο, ρινοπαρειακές αύλακες με χρήση υαλουρονικού οξέος
• Μη επεμβατική ρινοπλαστική με χρήση υαλουρονικού οξέος
• Μεσοθεραπεία προσώπου
• Μεσοθεραπεία λιπόλυσης σώματος
• Αντιγηραντική θεραπεία προσώπου & σώματος με PDO & COG νήματα
• Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) για το πρόσωπο και το σώμα
• Αναγεννητική θεραπεία προσώπου και σώματος με βλαστοκύτταρα SEL™ (Stromal Enriched Lipograft™).

«Με το κύρος και την αξιοπιστία του Ομίλου HHG, του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot –σε Κηφισιά, Περιστέρι, Γλυφάδα, Πειραιά και Σαντορίνη– παρέχουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης για κάθε θέμα υγείας. Εξοπλισμένα με υπερσύγχρονη τεχνολογία, στελεχώνονται από ιατρούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και παρέχουν τη δυνατότητα εξετάσεων και ιατρονοσηλευτικής φροντίδας κατ’ οικον», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ο Όμιλος HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και διαθέτει 7 θεραπευτήρια – Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic και Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο – την εταιρία Y-Logimed, με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLAB, την εταιρία Business Care, που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία απομακρυσμένης ιατρικής περίθαλψης, Digital Clinic, και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot.

Διαβάστε επίσης

Στρες και τριχόπτωση: Πώς αντιμετωπίζονται οι συνέπειες;

Δίαιτα για Χασιμότο: Οι τροφές που δεν καταστρέφουν τον θυρεοειδή

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.