Πολλαπλός οργασμός – Γιατί να περιοριστείτε μόνο σε έναν

Οι γυναίκες έχουν ένα προνόμιο που οι άνδρες οργανικά δεν μπορούν να το κατακτήσουν. Πρόκειται για τον πολλαπλό οργασμό, δηλαδή μία γρήγορη ακολουθία οργασμών.

Και αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες δεν χρειάζονται χρόνο μετά την κορύφωση όπως οι άνδρες μετά την εκσπερμάτιση.

Έτσι, ο γυναικείος οργασμός μπορεί να επαναληφθεί.

Ωστόσο, η γυναίκα πρέπει να γνωρίζει το σώμα της και να το αφήνει ελεύθερο να διεγερθεί και να αισθανθεί ένα νέο οργασμό αμέσως μετά τον πρώτο ή τον δεύτερο.

Πως μπορεί να γίνει αυτό:

Μάθετε το σώμα σας

Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν έρχονται κατ ευθείαν. Πρέπει να προηγηθεί ο πρώτος. Αναζητήστε και εντοπίστε εκείνα τα σημεία ακριβώς που σας ερεθίζουν περισσότερο και εκείνα που έχουν την αντίθετη επίδραση.

Εξασκηθείτε

Χρειάζεται εξάσκηση για να επιτευχθεί ο πολλαπλός οργασμός.

Μη Βιάζεστε

Στην σεξουαλική επαφή δεν πρέπει να βιάζεστε. Επιβραδύνετε τις κινήσεις σας και απολαύστετα τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Έτσι θα επιτευχθεί ευκολότερα ο πολλαπλός οργασμός.

Να είστε ξεκούραστες πριν την σεξουαλική επαφή

Αν δεν είστε ξεκούραστη ή έχετε κοιμηθεί λίγο, δοκιμάστε μια άλλη φορά.

Σε πόση ώρα

Μετά τον πρώτο οργασμό, οι επόμενοι οργασμοί έρχονται ευκολότερα. Αν για τον πρώτο οργασμό χρειάζονται 10-15 λεπτά, ο δεύτερος μπορεί να έρθει μετά από 5 λεπτά και ο τρίτος σε 2 λεπτά.

Πηγή:healthcentral.com

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.