Κάνε αυτή την άσκηση για να αποκτήσεις μυϊκή δύναμη, να κάψεις λίπος και να τονώσεις το μεταβολισμό σου

Ποια είναι η άσκηση η οποία πετυχαίνει όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά ακόμα; Ο λόγος για τις άρσεις θανάτου, που θεωρούνται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες ασκήσεις προκειμένου να φτάσει κανείς στο απόλυτο των στόχων του. Η κίνηση της άσκησης δύναται να βοηθήσει από την οικοδόμηση μυϊκής μάζας και την αποτελεσματική καύση λίπους, έως και στην τόνωση και ταυτόχρονα στην απόκτηση μυϊκής δύναμης – είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα.  Οπότε, κάνε αυτή την άσκηση για να αποκτήσεις μυϊκή δύναμη, να κάψεις λίπος και να τονώσεις το μεταβολισμό σου.

Η Ιωάννα Λαουμτζή, Fitness consultant, founder του IL Exclusive Fitness Gym / Personal Training Gym, προτείνει την άσκηση αυτή για πολλούς λόγους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Laoumtzi (@il_ioanna_laoumtzi)

Ας δούμε τι λέει σε ανάρτησή της για τα οφέλη τους:

Ονομάζονται #deadlifts και μην τρομάξεις από την ονομασία γιατί είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις 👌🏽

Καίνε λίπος και ενισχύουν το μεταβολισμό σου!! Η εκτέλεση τους ενεργοποιεί ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες, μια εκ των οποίων οι γλουτοί 🍑και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές ασκήσεις σταθεροποίησης του κορμού και ενδυνάμωσης της μέσης!

Μπορεί να σου έχουν πει όχι! Δεν επιτρέπεται να την εκτελέσεις ! Αλλά να θυμάσαι πως πολλά προβλήματα στη μέση ξεκινούν και από αδύναμους γλουτιαίους.

Πάρε το 100% από τη κάθε άσκηση μαθαίνοντας τη σωστά 😉

Μην ξεχάσεις την προθέρμανση

Βάλε ένα καλό ζέσταμα στο πρόγραμμα πριν ξεκινήσεις την άσκηση.Αν και φαινομενικά πρόκειται για μια εύκολη άσκηση, το λάθος ελλοχεύει και μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάποιον τραυματισμό στη μέση.

Δες στο παρακάτω βίντεο προσεκτικά πώς ακριβώς θα τοποθετήσεις το σώμα πριν και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της άσκησης.

Διαβάστε επίσης

Προειδοποίηση από καθηγητή Ιωάννη Κιουμή: Φυματίωση και γρίπη αποτελούν διπλή απειλή

ΕΜΑ: Σύσταση για κανονικές άδειες κυκλοφορίας σε δύο εμβόλια έναντι της νόσου COVID-19

Ξηρός λαιμός: 7+1 τρόποι για άμεση ανακούφιση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.