Η Νικόλ Κίντμαν στα 55 της πιο γυμνασμένη από ποτέ

Η Νικόλ Κίντμαν – είτε το επιδιώκει είτε όχι – έχει έναν μοναδικό τρόπο να μιλάνε όλοι για τις φωτογραφίσεις που κάνει για λογαριασμό μεγάλων περιοδικών. Βέβαια, τις περισσότερες φορές δεν μιλάνε για καλό λόγο, όπως είχε γίνει με την τελευταία φωτογράφιση της διάσημης ηθοποιού για λογαριασμό του «Vanity Fair». Τότε, την είχαν κατηγορήσει για υπερβολικό photoshop με αποτέλεσμα στα 55 της να δείχνει σαν… έφηβο κορίτσι.

Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά. Η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Perfect» και σίγουρα δεν την έχουμε δει ποτέ τόσο γυμνασμένη. Αν το fit είχε πρόσωπο, σίγουρα θα ήταν το δικό της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PERFECT (@theperfectmagazine)

Η ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Zhong Lin και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μάλιστα, το περιοδικό την αποκαλεί το «τέλειο είδωλο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Μετράμε τους κοιλιακούς της Νικόλ Κίντμαν

Η σταρ στο εξώφυλλο φορά μια σούπερ μίνι φούστα και κόκκινη περούκα, αποκαλύπτοντας το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της, με το περιοδικό να την τιμά με το βραβείο «Perfect Icon».

Εξάλλου, είναι η νικήτρια του περιοδικού του βραβείου Icon, μετά την ίδρυση του από τη Βρετανίδα στυλίστρια Katie Grand το 2020. Το μέσο ξεκίνησε φέτος τα ετήσια βραβεία, τα οποία αποτελούνται από 23 νεύματα, σε μια προσπάθεια να αναγνωρίσει ανθρώπους που «διαμορφώνουν τη σύγχρονη κουλτούρα».

«Σε μια εποχή που αμφισβητείται η εγκυρότητα των τελετών απονομής και το θέαμα των παρουσιάσεων στο κόκκινο χαλί κυριαρχείται από τους φορείς απονομής βραβείων και τους παρουσιαστές, θέλαμε να εστιάσουμε ξανά σε εκείνους που πιστεύουμε ότι αξίζουν να ανταμειφθούν». αναφέρει το «Perfect» σε δήλωση.

Κεντρική φωτό Instagram theperfectmagazine

Διαβάστε επίσης

Σ. Τσικρικά: “Η καθημερινή ζωή δε δύναται να συνεχίσει με περιορισμούς, υποχρεωτικότητες και απαγορεύσεις”

Παγκάσιους: Μάθετε τα πάντα για το αμφιλεγόμενο ψάρι που έχει μπει τελευταία στο πιάτο μας!

Αυτό το σύμπτωμα διαβήτη αγνοούν συνήθως οι άνθρωποι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.