Gym Lips, η νέα τάση διακριτικού μακιγιάζ για το καλοκαίρι

Tα “Gym Lips” είναι η νέα τάση διακριτικού μακιγιάζ για ολόκληρο το καλοκαίρι και ουσιαστικά πρόκειται για μια μινιμαλιστική εμφάνιση που καταφέρνει να λειτουργεί με τον ιδρώτα ενώ δείχνει αβίαστη και εντελώς φυσική. Ανεκτίμητο ε;

Τι είναι τα “Gym Lips”;

Όχι, δεν είναι μια τεχνική αφιερωμένη στην αναδημιουργία του πώς μοιάζουν τα χείλη σας μετά το γυμναστήριο. Η τάση Gym Lips επινοήθηκε από την καλλιτέχνη μακιγιάζ Kelli Anne Sewell, και είναι το minimal look για τα χείλη της όταν είναι στο γυμναστήριο.

Τα “χείλη γυμναστικής” απαιτούν ένα ελαφρύ lip gloss κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας αφού τα έχετε γεμίσει με το ίδιο μολύβι.

Στη συνέχεια, στρώστε μια θρεπτική κρέμα περιποίησης χειλιών – ιδανικά με λίγη γυαλάδα – από πάνω για ένα πλούσιο αποτέλεσμα που καταφέρνει να φαίνεται φυσικό.

Ενώ η δημιουργία της Sewell προοριζόταν αρχικά για το γυμναστήριο, δεν χρειάζεται να εφαρμόζεται μόνο εκεί, σύμφωνα με το byrdie.com.

«Το κλειδί είναι να έχετε μια κραγιόν με το χρώμα των χειλιών σας», λέει η Sewell στο πρωτότυπο TikTok, επιδεικνύοντας τη δική της τεχνική εφαρμογής. Η επικάλυψη της είναι απίστευτα λεπτή, χωρίς να ξεχωρίζουν τα φυσικά όρια των χειλιών της με ένα απίστευτα πλούσιο αποτέλεσμα. Η εύρεση του τέλειου χρώματος επένδυσης για τα χείλη Gym μπορεί να είναι απλώς το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της λειτουργίας.

Χρειάζεστε ένα εξαιρετικά φυσικό χρώμα, το οποίο απαιτεί δοκιμές και λάθη εάν δεν το έχετε ήδη. Η πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση μπορεί να σας δείχνει χλωμή και το πολύ σκούρο καταστρέφει τον σκοπό του Gym Lips μοιάζοντας με μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης

Τα καλύτερα ποτά και ροφήματα για τη μείωση της χοληστερίνης

Τα ιδανικά σνακ για μετά την προπόνηση

«Πιθηκομπάχαλο» ΕΟΔΥ, πώς ξενυχτάει ο Πλεύρης, χαμόγελα Τρύφων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.