Τεστ: Τα δάκτυλα των ποδιών δείχνουν πόσο Έλληνας είσαι και αν είναι ευχαριστημένος ο σύντροφός σου

Τα δάκτυλα των ποδιών αποκαλύπτουν πόσο Έλληνας είσαι, σύμφωνα με ένα τεστ αλλά και πολλά για την προσωπικότητα, όπως αν είναι ευχαριστημένος ο σύντροφός σου στο κρεβάτι. Δείτε το διασκεδαστικό τεστ.

Το κουίζ των δακτύλων των ποδιών

Δεν είναι μόνο το πώς μιλάς ή πως κινείσαι για να γίνουν αντιληπτά κάποια στοιχεία της προσωπικότητας. Σημεία του σώματος όπως το σχήμα των χεριών, των ματιών, των χειλιών και των ποδιών μπορεί να αποκαλύπτουν πολλά.

Τεστ: Τα δάκτυλα των ποδιών δείχνουν πόσο Έλληνας είσαι και αν είναι ευχαριστημένος ο σύντροφός σου

 

Τα δάκτυλα των ποδιών έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, και ανάλογα κατατάσσονται σε 4 κατηγορίες.

Κάντε το τεστ για τα δάκτυλα των ποδιών

Κάντε αυτό το απλό τεστ προσωπικότητας του themindsjournal.com για να ανακαλύψετε τι αποκαλύπτει το σχήμα των ποδιών σας για την προσωπικότητά σας.

Αιγυπτιακά δάχτυλα

Εάν όλα τα δάχτυλα των ποδιών σας φαίνονται να είναι σε φθίνουσα σειρά από το ύψος τους, με το μεγάλο δάχτυλο να είναι το πιο ψηλό στο πόδι σας, τότε έχετε Αιγυπτιακά Δάκτυλα. Αυτό είναι αρκετά κοινό μεταξύ των ανθρώπων και αυτό που αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας είναι ότι είστε ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Θέλετε να έχετε μια εμπειρία αγάπης από πρώτο χέρι.
Είστε μια περιπετειώδης ψυχή που της αρέσει να εξερευνά τον κόσμο. Εκτός από αυτό εκτιμάτε την ελευθερία και σας αρέσει να είστε ανεξάρτητοι ή να εκφράζεστε όπως θέλετε.

 

 

 

 

 

 

Ευθυγραμμισμένα και φαρδιά δάκτυλα

Εάν τα δάκτυλα των ποδιών σας φαίνεται να είναι ευθυγραμμισμένα στο ίδιο επίπεδο, αλλά και φαρδιά ταυτόχρονα, τότε μπορεί να έχετε γερμανική καταγωγή. Όσον αφορά την προσωπικότητα, έχετε τεράστια υπομονή. Χρησιμοποιώντας το ήρεμο μυαλό σας, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την ψυχική σας υγεία λόγω του άγχους.

Είστε επίσης ένα από τα πιο στοχαστικά άτομα. Όταν οι άλλοι χρειάζονται τη βοήθειά σας, δίνετε τις πιο πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές. Είστε επίσης πολύ ειλικρινείς και πιστοί όταν πρόκειται για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

 

 

 

Ελληνικά δάκτυλα

Εάν το δεύτερο δάκτυλο του ποδιού σας φαίνεται να είναι ίσο ή πιο ψηλό από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σας, έχετε το δάκτυλο του Morton, το οποίο είναι ένα διακριτικό φυσιολογικό χαρακτηριστικό που συνδέεται συνήθως με την ελληνική καταγωγή.

Φαίνεται επίσης ότι είστε υποτακτικοί και προσπαθείτε να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας. Αλλά, αφήνοντας αυτό κατά μέρος, είστε ενεργητικοί, δημιουργικοί και ενθουσιώδεις, και μια καλή επιλογή για ηγετικούς ρόλους. Είστε πάντα έτοιμοι για νέες προκλήσεις και έργα. Είστε επίσης αρκετά σαγηνευτικοί και μπορείτε να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία απόλαυσης στο κρεβάτι.

 

 

 

 

 

Ρωμαϊκά δάκτυλα

Εάν τα δάχτυλα των ποδιών σας φαίνεται να έχουν διαφορά στο μήκος, με τα τρία πρώτα δάχτυλα να έχουν το ίδιο μήκος και τα δύο τελευταία να είναι σημαντικά μικρότερα, μπορεί να κατάγεστε από τους Ρωμαίους. Έχετε πνευματικά χόμπι όπως το διάβασμα ή η δημόσια ομιλία. Η αφηρημένη σκέψη και η αισθητική σας αίσθηση είναι οξεία και βρίσκετε την ομορφιά σε ό,τι βλέπετε. Είστε ένας αληθινός ιδεαλιστής που αποδέχεται εύκολα τους άλλους και συμπονάτε τους ανθρώπους που δεν τους φέρονται καλά οι άλλοι.

Διαβάστε επίσης

Πού να ταξιδέψετε το 2022 με βάση το ζώδιό σας; Εξωτικοί προορισμοί και ταξίδια περιπέτειας

Οι βιταμίνες του κορωνοϊού: Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα των ερευνών

Καθηγητής Μανωλόπουλος: Τι είναι το χάπι βιασμού, πώς “εξαφανίζει” τη μνήμη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.