Πλέον τα έξυπνα ρολόγια θα σου θυμίζουν πότε πρέπει να πλύνεις τα χέρια σου

Η πανδημία που ζούμε τα τελευταία δύο περίπου χρόνα σε όλο της το μεγαλείο μάς έκανε -αν μη τι άλλο- ιδιαίτερα ευαίσθητους σε θέματα υγιεινής. Σε σημείο που μάλλον δεν θα  ξεχάσουμε ποτέ στο υπόλοιπο της ζωής μας τα μέτρα πρόληψης και προστασίας. Απόδειξη, ότι πλέον οι εταιρείες προσθέτουν όπου μπορούν ένα tip που σχετίζεται με τη σωστή υγιεινή των πολιτών. Και δη με το πλύσιμο των χεριών.

Τώρα πρέπει να πλύνεις τα χέρια σου

Έτσι, λειτουργία υπενθύμισης για το πλύσιμο των χεριών με χρονόμετρο των 20 δευτερολέπτων για εγγυημένο αποτέλεσμα διαθέτει η τελευταία γενιά έξυπνων ρολογιών της Huawei, Watch 3 Series, που φέρει το κωδικό όνομα «Galileo», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Μήπως έχεις πυρετό;

Διαθέτουν επίσης αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

Η νέα έκδοση των έξυπνων κινητών της Huawei (Watch 3 & Watch 3 Pro στην Elite έκδοσή τους), όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δίνει τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης της υγείας μέσω σειράς έξυπνων λειτουργιών που διασφαλίζουν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ποια η φυσική σου κατάσταση

Επίσης καταγράφουν αδιάκοπα τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και του παρέχουν μια σειρά ενημερώσεων και στατιστικών που τον βοηθούν να έχει κάθε στιγμή πλήρη εικόνα της φυσικής του κατάστασης.

Μεταξύ των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Διαβάστε επίσης

Γ. Μπουλμπασάκος: “Το “Σωτηρία” να διαθέσει δύο κλινικές και για νοσηλεία non covid περιστατικών”

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις με το ποδήλατο γυμναστικής

Τι είναι η υπερακουσία, το πρόβλημα υγείας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.