Πέντε tips για τέλεια εφαρμογή του κραγιόν σε ώριμα χείλη

Η τέλεια εφαρμογή του κραγιόν σε ώριμα χείλη κρύβει κάποια μυστικά. Ιδού τα 5 tips για όμορφα βαμμένα χείλη σε οποιαδήποτε ηλικία.

1. Επιλέγοντας υφή κραγιόν

Ίσως νομίζετε ότι όσο πιο ματ είναι ένα κραγιόν, τόσο περισσότερο θα παραμείνει σταθερό και, ως εκ τούτου, τα χείλη σας θα είναι βαμμένα πιο πολύ ώρα. Αυτό είναι αλήθεια. Μια ματ φόρμουλα είναι πράγματι μακράς διαρκείας, αλλά μπορεί επίσης να στεγνώσει τα χείλη σας, κάτι που δεν θα φαίνεται ωραίο στα πιο ώριμα χείλη. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε βελούδινες ή κρεμώδεις υφές με ενυδατικά συστατικά..

2. Ξεχάσατε να προετοιμάσετε τον καμβά σας

Ακριβώς όπως το foundation γίνεται πιο λείο σε στεγνό δέρμα στο οποίο προηγουμένως έχει απλωθεί μία ενυδατική κρέμα, έτσι και το κραγιόν δεν πρέπει να εφαρμόζεται κατευθείαν σε ξηρά ή σκασμένα χείλη.

Κάντε απολέπιση και ενυδατώστε τα χείλη σας με ένα lip balm πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε κραγιόν. Έτσι θα έχετε έναν λείο, ομοιόμορφο καμβά για να δουλέψετε. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα scrub για να κάνετε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα και φροντίστε να είναι ενυδατωμένα τα χείλη σας πριν πιάσετε το κραγιόν.

3: Μολύβι

Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να φύγει το κραγιόν από τη θέση του. Εδώ βοηθάει το μολύβι χειλιών. Δημιουργεί ένα φράγμα που θα κρατήσει το κραγιόν σας στη θέση του όλη την ημέρα. Επίσης βοηθά στο να μην εισχωρήσει το προϊόν σε γωνίες ή λεπτές γραμμές.

Για καθημερινή ευκολία, βρείτε ένα μακράς διαρκείας μολύβι χειλιών που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

4. Έντονο χρώμα

Υπάρχει μια κοινή παρανόηση ότι πρέπει να σταματήσουμε να φοράμε έντονο χρώμα στα χείλη καθώς μεγαλώνουμε. Επιλέξτε κολακευτικές αποχρώσεις για τους τόνους σας, για να είστε σίγουρες, αλλά ποτέ, ποτέ μην σταματήσετε να φοράτε αυτό που πάντα σας χαρακτήριζε – το κόκκινο ή το ροζ – αν δεν το θέλετε. Επίσης μπορείτε να βρείτε ένα νέο χρώμα με το οποίο θα θέλετε να ταυτιστείτε.

5 Έντονο μακιγιάζ προσώπου

Ένα μπορντό χρώμα στα χείλη με smokey eyes, είναι πολύ ωραίο σε έφηβες και νεαρές κοπέλες. Όταν το κολλαγόνο αρχίζει και μειώνεται, το έντονο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη μπορεί να μην είναι κολακευτικό.

Αντ ‘αυτού, επιλέξτε τι θέλετε να τονίσετε πιο πολύ. Εάν βάλετε κόκκινο κραγιόν, κάντε ένα απαλό προς ουδέτερο μακιγιάζ ματιών. Αν τα χείλη σας είναι βαμμένα σε φυσικούς τόνους, μη διστάσετε να βάλετε πολύ μάσκαρα.

Πηγή: southernliving.com

Διαβάστε επίσης

Το μυστικό ομορφιάς των 10 δευτερολέπτων για το δέρμα και τα μαλλιά

Εμβόλιο για την COVID-19 από φυτό του καπνού έφτιαξαν Ιάπωνες

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.