Σαρακοστή με βραβευμένα ελληνικά προϊόντα

Η βραβευμένη ελληνική εταιρία προϊόντων διατροφής Citrus, χρωματίζει την περίοδο της νηστείας με γεύσεις και αρώματα από τη Χίο!

Με συνθέσεις που αποτελούνται αποκλειστικά από πρώτες ύλες φρούτων και εσπεριδοειδών, τα προϊόντα Citrus εντάσσονται στην κατηγορία των νηστίσιμων.

Για τη νηστεία λοιπόν, προτείνεται:

  • Σπιτικό brunch με πλούσιες μαρμελάδες με κομμάτια ολόκληρων φρούτων και γλυκά του κουταλιού στις πιο ξεχωριστές γεύσεις, που απλώνονται με αριστοτεχνικό τρόπο επάνω σε φρέσκο, ζεστό ψωμί και αποτελούν την πιο λαχταριστή συνοδεία για τον πρωινό σας καφέ!
  • Μεσημεριανά Σαρακοστιανά γεύματα που εμπλουτίζονται με πινελιές από τη βινεγκρέτ, τη μουστάρδα ή τη σάλτσα τομάτας Citrus και δίνουν γεύση ακόμη και στα πιο απλά πιάτα και συνταγές.
  • Γλυκά απογευματινά treats με τα ντελικάτα λουκούμια και τις τραγανές πίτες φρούτου που χαρίζουν μία έκρηξη γεύσεων μέσα από ευφάνταστους συνδυασμούς και αποτελούν το ιδανικό σνακ για να μην στερείστε τις αγαπημένες σας γλυκιές γεύσεις ακόμη και αν νηστεύετε!

Τα περίφημα αμυγδαλωτά, σήμα κατατεθέν της Citrus διατίθενται σε γεύσεις όπως Χιώτικο Μανταρίνι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Μαστίχα Χίου ή με Άρωμα Πικραμύγδαλο!

Μάλιστα, το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού, έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017 που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης».

Η Citrus είναι μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Τα προϊόντα Citrus – ανάμεσά τους 16 βραβευμένα – πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία και Βέλγιο.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.