Λεύκωνας Πρεσπών: Νέο ασθενοφόρο για το Περιφερειακό Ιατρείο

Με ένα νέο ασθενοφόρο ενισχύθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στο Λευκώνα Πρεσπών, μετά από αίτημα του Δημάρχου Πρεσπών, Γιώργου Στεργίου, προς την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΚΑΒ.

Με τη συνδρομή του βουλευτή Φλώρινας Σταύρου Παπασωτηρίου και την άμεση ανταπόκριση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του Πρόεδρου του ΕΚΑΒ Νικόλαου Παπαευσταθίου, το ασθενοφόρο παραδόθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της Πρέσπας.
Μάλιστα η παράδοση έγινε παρουσία και του Υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Σύγχρονο ασθενοφόρο

Αναλυτικότερα, ένα σύγχρονο ασθενοφόρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων του ακριτικού δήμου Πρεσπών παραδόθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Πρεσπών από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Το προηγούμενο ασθενοφόρο – που παρεμπιπτόντως σταθμεύει μόνιμα στις εγκαταστάσεις του Πολυδύναμου Ιατρείου- λόγω τεχνικών προβλημάτων, βρισκόταν εδώ κι ένα μήνα εκτός λειτουργίας και σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Στεργίου «η άμεση αντικατάστασή του ήταν ένα από τα κατεπείγοντα θέματα που θέσαμε τόσο στο ΕΚΑΒ και την 3η ΥΠΕ όσο και στο Υπουργείο Υγείας».

Ο κ. Βαρτζόπουλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Πολυδύναμου Κέντρου συνομίλησε με τους γιατρούς και νοσηλευτές ενώ ακολούθως συμμετείχε σε συνάντηση με τον δήμαρχο και εκπροσώπους φορέων στο δημαρχείο Πρεσπών.

Παρόντες στην παράδοση του ασθενοφόρου ήταν και ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Σταύρος Παπασωτηρίου και ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Διαβάστε επίσης 

Νέο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Πάτμου

Organmeetings: Μια μεγάλη αλυσίδα ζωής δημιουργείται – Υπερδιπλασιάστηκαν οι δότες οργάνων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.