Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά για την μεγάλη έξοδο του Αυγούστου.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει στο λιμάνι του Πειραιά την πρώτη ημέρα του Αυγούστου, δράση ενημέρωσης των εκδρομέων για την ασφαλή κολύμβηση και την προστασία από τον καύσωνα.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), εν όψει του μεγάλου κύματος των εκδρομέων του Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει μεγάλη εθελοντική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για ασφαλή κολύμβηση καθώς και για την προφύλαξη από τους δυνητικούς κινδύνους που προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες, την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2025, από τις 06:45’ έως τις 10:00’, στην έξοδο Ε7 του λιμένος Πειραιώς.
Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια του ΕΕΣ, αποτελούμενα από εθελοντές και προσωπικό του Ε.Ε.Σ., θα είναι στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να διανείμουν ενημερωτικά φυλλάδια για ασφαλή κολύμβηση αλλά και για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών, καθώς και για τους κινδύνους από τα κρύα νερά στους χιλιάδες πολίτες που θα επιβιβάζονται στα πλοία.
photo Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Διαβάστε επίσης
Ποια αλκοολούχα ποτά και πόσα την ημέρα, αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου παγκρέατος
Νέα κόντρα για το «βραχιολάκι»: Λείπει το 30% των κατοίκων, λέει η ΕΙΝΑΠ
Νέο Π.Δ. για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη κινητικότητα στην ακτοπλοΐα