Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας

Σε εξέλιξη είναι η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. στο υπουργείο Υγείας. Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 10 το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουλίου και τον υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη παίρνουν μέρος η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, οι υφυπουργοί Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ενώ παρών είναι και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Όπως είναι αναμενόμενο, στη συνάντηση θα τεθούν όλα τα επίμαχα θέματα του υπουργείου Υγείας, με έμφαση στις ελλείψεις προσωπικού, τις ελλείψεις φαρμάκων, την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του γενικού πληθυσμού με μαζικές δωρεάν εξετάσεις.

Κατά την άφιξη του πρωθυπουργού στην οδό Αριστοτέλους 17, εκτός από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον κ. Μητσοτάκη περίμενε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος στο μπαλκόνι της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία έχει τα γραφεία της ακριβώς απέναντι από την είσοδο του υπουργείου Υγείας.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ρώτησε τον υπουργό Υγείας και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αν «τα λένε», αφού είναι απέναντι τα γραφεία τους.

Adonis mitsotakis1

 

Photo ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Πόσο κοστίζουν τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας στις ΗΠΑ – Πτώση μετοχών μετά την παρέμβαση Μπάιντεν

ΑΣΕΠ-Διοικητές ΥΠΕ: Οι 7άδες που περνούν στην επόμενη φάση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.