Τα εκπληκτικά κόλπα που θα κάνουν το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα

Αν γυρνάς στο σπίτι και μυρίζει όμορφα, είναι μία από τις στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και θαλπωρής.

Αλλά δεν χρειάζεται να φορτώσετε το σπίτι σας με χημικά για να μυρίζει υπέροχα.
Πολλές φορές συνδέουμε τις μυρωδιές με τις αναμνήσεις, χωρίς να χρειάζεται να το φορτώνουμε με υπερβολικά αρώματα.

Τα εκπληκτικά κόλπα που θα κάνουν το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα

Αρωματικά κεριά χωρίς να καίγονται

Χρησιμοποιήστε αρωματικά κεριά χωρίς να τα ανάψετε. Τοποθετήστε μερικά αρωματικά κεριά κοντά στην είσοδο αλλά μην τα ανάψετε. Θα έχετε μία ωραία αίσθηση κάθε φορά που θα μπαίνετε εσείς στο σπίτι σας ή οι επισκέπτες.

Μέντα στον κάδο σκουπιδιών

Βάλτε λίγο αιθέριο έλαιο μέντας σε βαμβάκι και αφήστε το στον πάτο του κάδου των σκουπιδιών. Όχι μόνο θα κρατήσει μακριά τα έντομα, αλλά το έλαιο μέντας θα απορροφήσει τις δύσοσμες οσμές.

Σιγοβράστε λευκό ξύδι

Το ξύδι είναι εξαιρετικό για να απαλλαγείτε από τις βαριές μυρωδιές των τροφίμων. Μετά το μαγείρεμα, ειδικά μετά το τηγάνισμα, σιγοβράστε λευκό ξύδι για να διώξετε τη μυρωδιά από το σπίτι. Μπορείτε επίσης να αφήσετε ένα ποτήρι ξύδι στον πάγκο όλη τη νύχτα για να ξυπνήσετε με μια πιο φρέσκια κουζίνα.

Φρέσκια μυρωδιά στις αποχετεύσεις

Φτιάξτε παγάκια από λευκό ξύδι και φλούδες λεμονιού ή πορτοκαλιού. Όταν σταθεροποιηθούν στην κατάψυξη, απλώς πετάξτε μερικά παγάκια στις αποχετεύσεις για καθάρισμα και ωραία μυρωδιά.

Εκχύλισμα βοτάνων

Βράστε λίγο νερό και ρίξτε φέτες λεμονιού, μερικά κλωνάρια δεντρολίβανου, εκχύλισμα βανίλιας και γαρύφαλλο. Αφήστε το μείγμα να βράσει και το απολαυστικό άρωμα θα απλωθεί σε όλο το σπίτι. Είναι ένας δοκιμασμένος τρόπος για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σας και να αποπνέει μία αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Διαβάστε επίσης

Διευκρινήσεις του Υπ. Υγείας για το self-test καρκίνου του παχέος εντέρου

Λογοθεραπευτική Παρέμβαση στο νερό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.