Δωρεάν για όλους οι βραβευμένες παραλίες της Γλυφάδας

Παραλίες βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, δωρεάν, χωρίς την παραμικρή χρέωση και προσβάσιμες σε όλους, οι ακτές της Γλυφάδας που παραδόθηκαν στους πολίτες μετά τα έργα συντήρησης.

Καλαίσθητες ομπρέλες τοποθετημένες σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη, ντουζιέρες, αποδυτήρια, διάδρομοι, καθιστικά, θέσεις στάθμευσης και δύο Seatrac για άτομα με αναπηρία είναι η εικόνα του οργανωμένου παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας.

Δωρεάν για όλους οι βραβευμένες παραλίες της Γλυφάδας

«Χρειάστηκε σκληρή δουλειά. Δουλειά ετών, που έγινε με συνέπεια και φέτος, δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με αφορμή τη συντήρηση που έγινε στις οργανωμένες ακτές.

«Καθαρίσαμε την παραλία μας με ειδικά μηχανήματα από άκρη σε άκρη, τοποθετήσαμε τις ομπρέλες μας, συντηρήσαμε όλες τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει (ντουζιέρες, αποδυτήρια, διαδρόμους, καθιστικά, χώρους στάθμευσης).
Φυσικά, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε και τα δύο Seatrac για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα και με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό.
Η βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες – ελεύθερη για όλους – δημοτική παραλία της Γλυφάδας μας είναι έτοιμη και σας περιμένει και φέτος, για να απολαύσετε το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ευχαριστώντας τον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά για τον συντονισμό και το αποτέλεσμα.

Ελεύθερες οι παραλίες της Γλυφάδας 2

Διαβάστε επίσης

Acai bowls και smoothies: Τι είναι και τι περιέχουν – Εύκολες συνταγές

Το άρωμα που πρέπει να επιλέγετε με βάση το ζώδιό σας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.