Αναίμακτες θεραπείες για σέξι χείλη

Ένα… διαφορετικό botox που χαρίζει το εφέ λεπτοκαμωμένων ώμων και ψηλότερου λαιμού και ένα combo treatment για τα χείλη που συνδυάζει τρεις διαφορετικές ενέσιμες θεραπείες απέσπασαν τα αντίστοιχα χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Best Botulinum Toxin Treatment και Best Lips Treatment στα Medical Beauty Awards 2024 που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Το καλύτερο botox και η καλύτερη θεραπεία για χείλη 

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Botulinum Toxin Treatment κέρδισε η Cosmetic Derma Medicine με το Barbie Botox, μία θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη που ξεκίνησε ως trend μετά την προβολή της ταινίας Barbie την περσινή σεζόν και από τον Σεπτέμβριο του 2023 στις κλινικές του Ομίλου έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες τέτοιες εφαρμογές. Η θεραπεία πραγματοποιείται με την εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης αμφοτερόπλευρα στον τραπεζοειδή μυ και δρα χαλαρώνοντας τους σφιγμένους μυς της ωμοπλάτης. Το αποτέλεσμα είναι η εικόνα πιο στρογγυλών και λεπτοκαμωμένων ώμων και «λαιμού κύκνου», που θυμίζει τη φιγούρα της πασίγνωστης παιδικής κούκλας.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, πρώτη στη χώρα μας, ανέδειξε με το Barbie Botox τους διαφορετικούς σκοπούς και αποτελέσματα μιας θεραπείας που εφαρμοζόταν παλαιότερα, αλλά ακόμα και σήμερα, για τους μυοσκελετικούς πόνους στον αυχένα και την πλάτη και την αντιμετώπιση ημικρανιών (γνωστή ως TrapTox), αναδεικνύοντας έτσι την αξία της στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.

Κατά την τελετή απονομής, το χρυσό βραβείο Best Botulinum Toxin Treatment παρέλαβε η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια CDM Medical Group.

Η δεύτερη βραβευμένη θεραπεία της βραδιάς εστίασε στα νεανικά και σέξι χείλη! Η combo θεραπεία που παρουσίασε η Cosmetic Derma Medicine και απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Lips Treatment είναι η CDM Signature Lips Treatment, μία τριπλή θεραπεία που αναδεικνύει με πρωτοποριακό τρόπο τα χείλη και συνδυάζει τρία ενέσιμα υλικά, το υαλουρονικό οξύ, τη βοτουλινική τοξίνη και το Skin Booster.

Η CDM Signature Lips Treatment συνδυάζει τα Lip Fillers, την τεχνική Lip Flip και το Lip Skin Booster με στόχο να αναδείξει τα χείλη και να αποκαταστήσει τη σφριγηλότητα του δέρματος στην περιστοματική περιοχή προσφέροντας έτσι Total Lip Rejuvenation. Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη των χειλιών τους, προσφέροντας ενίσχυση του όγκου σε συγκεκριμένα σημεία, βελτίωση του σχήματος και ελαφρά αναστροφή του άνω χείλους για ανάδειξη του περιγράμματος, επιτυγχάνοντας παράλληλα λείανση των λεπτών ρυτίδων περιστοματικά και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Lips Treatment παρέλαβε η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Υπεύθυνη CDM Γλυφάδας και Ρόδου.

Δύο ακόμη χρυσά βραβεία στη συλλογή του Ομίλου CDM Medical Group

Τα βραβεία Medical Beauty Awards διοργανώνονται για 5η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης και ο Όμιλος CDM συμμετέχει σταθερά, υποστηρίζοντας τον θεσμό και αναγνωρίζοντας την αξία του στον κλάδο της Αισθητικής Ιατρικής.

Πέρα από τα δύο χρυσά βραβεία για τις καλύτερες θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης και χειλιών, η Cosmetic Derma Medicine απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Derma Clinic Chain,  βραβείο που παρέλαβε η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια CDM Medical Group.

Τέλος, μία ακόμη σημαντική βράβευση για τον όμιλο CDM Medical Group ήταν αυτή της Advanced Hair Clinics με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hair Clinic Chain. Το βραβείο παρέλαβε η Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου, Hair Surgery Specialist & Associate Medical Director Advanced Hair Clinics.

Τα τέσσερα αυτά χρυσά βραβεία στα Medical Beauty Awards έρχονται να συμπληρώσουν τη σειρά βραβείων του CDM Medical Group αναδεικνύοντας και υπογραμμίζοντας την υπεροχή του Ομίλου στην Αισθητική Ιατρική, τη Δερματολογία και την Πλαστική Χειρουργική.

Photo Shutterstock

Διαβάστε επίσης 

6 φυσικοί τρόποι για να αποκτήσουμε πιο γεμάτα χείλη, καθώς μεγαλώνουμε

7 κόκκινες σημαίες για τη σχέση, από τα μηνύματα που σας στέλνει

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.