Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Η Μέγκαν Μαρκλ μοιράζεται 3 μυστικά για καλό ύπνο

Η Μέγκαν Μαρκλ μοιράζεται 3 μυστικά για καλό ύπνο

Η Μέγκαν Μαρκλ μοιράζεται 3 μυστικά για καλό ύπνο μιλώντας στο περιοδικό Best Health. Φροντίζοντας το τρίμηνο μωρό της, τη Λιλίμπετ και τον δίχρονο Άρτσι, η Μέγκαν πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον ύπνο.

Ευτυχώς, οι παλιές συνήθειες και οι υποχρεώσεις στο παλάτι έχουν περάσει και πλέον η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει τρεις συνήθειες-μυστικά για να επιτύχει, έναν καλό ύπνο.

«Η γιόγκα είναι το μυστικό μου για καλό και ήρεμο ύπνο», είπε η Μέγκαν στο περιοδικό  Best Health. “Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη που έρχονται με την άσκηση της γιόγκα.”

Επιπλέον η Δούκισσα του Sussex, δήλωσε ότι η γιόγκα μπορεί να μειώσει τα συναισθήματα άγχους και να οδηγήσει σε καλύτερο ύπνο.

Η πρώην ηθοποιός των Suits είπε επίσης, ότι αποφεύγει την καφεΐνη μετά τις 4 το απόγευμα και επιλέγει έναν πράσινο χυμό όταν χρειάζεται ενέργεια.

Αποκάλυψε  επίσης, ότι βρίσκει χρόνο να χαλαρώνει πριν τον ύπνο.

«Δίνω στον εαυτό μου την πολυτέλεια του χρόνου διακοπής», είπε. «Είμαστε όλοι τόσο απίστευτα απασχολημένοι και κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά πάντα χρειάζομαι μια ώρα για να αποσυμπιεστώ».

Η Μέγκαν είπε ότι “πριν τον ύπνο, χαλαρώνω βλέποντας τηλεόραση, παίζοντας με τα σκυλιά μου και απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί”.

Όλα αυτά είναι μέρος της εσωτερικής ισορροπίας , πρόσθεσε η Μέγκαν.

Τα τρία μυστικά της Μέγκαν Μαρκλ για καλό ύπνο

Οι συμβουλές της αντικατοπτρίζουν αυτές που προτείνει και το ίδρυμα ύπνου .Σύμφωνα με την Δρ Nilong Vyas, η υγιεινή του ύπνου υποστηρίζεται ως “ένας από τους πιο απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ρυθμίσετε τον εαυτό σας για καλύτερο ύπνο”

Η προετοιμασία του ύπνου περιλαμβάνει:

Το υπνοδωμάτιο

Πηγή: express.co.uk

Διαβάστε επίσης 

Απουσίες μαθητών: Δικαιολογημένες για τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19

Το εμβόλιο της Pfizer εμφανίζει μειωμένη προστασία μετά από 5 μήνες

Exit mobile version