Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Όχι σεξ μετά τον εμβολιασμό συστήνει Ρώσος αξιωματούχος

Όχι σεξ μετά τον εμβολιασμό συστήνει Ρώσος αξιωματούχος

Να απέχουν από το σεξ, μετά τον εμβολιασμό συνέστησε τους κατοίκους της ρωσικής πόλης Σαράτοφ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της περιοχής.

Είχε προηγηθεί η προτροπή να αποφύγουν τη βότκα, το κάπνισμα και τις επισκέψεις στη σάουνα αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους.

Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Ria Novosti, ο Δρ Denis Graifer ρωτήθηκε εάν είναι απαραίτητο να αποκλειστεί το σεξ τις πρώτες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου, όπως συμβαίνει και με τις αθλητικές δραστηριότητες. «Πιστεύω -και είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι- ότι το σεξ είναι μια δραστηριότητα στην οποία καταναλώνουμε πολύ ενέργεια. Οπότε θέλουμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο πως δεν συνιστάται η αυξημένη σωματική δραστηριότητα -συμπεριλαμβανομένου του σεξ-, μετά τον εμβολιασμό» ανέφερε ο Graifer και πρότεινε, ως ιδανική την τριήμερη αποχή.

Υπουργός Υγείας : «Κάντε σεξ αλλά μην το παρακάνετε»

Η άποψη του Graifer, πάντως, βρήκε αντίθετο τον υπουργό Υγείας του Σαράτοφ, ο οποίος απέρριψε τον ισχυρισμό του «νεαρού συναδέλφου» του. «Μπορείς να το κάνεις σεξ, απλώς το κάνεις με προσοχή», είπε ο Όλεγκ Κοστούν, αναφερόμενος στο σεξ μετά από εμβόλια. Οι Ρώσοι πρέπει «να έχουν λογική και να μην το παρακάνουν», τόνισε.

Διαβάστε επίσης 

Σεξουαλική ασυδοσία λόγω εμβολίων – Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου

Σεξ: Δεν θα πιστέψετε ποιοι έκαναν περισσότερο σεξ στην καραντίνα

Γιατί οι επιστήμονες προτείνουν σεξ μόνο το βράδυ

Exit mobile version