Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να καταψύχουμε τα ψάρια και τα κρεατικά;

Μαθαίνουμε πώς καταψύχουμε τα ψάρια και τα κρεατικά

Μαθήματα συντήρησης τροφίμων για αρχάριους! Η κατάψυξη τροφίμων έχει τα μυστικά της. Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να καταψύξουμε ψάρια και κρέατα.

Η κατάψυξη είναι μια υγιεινή μέθοδος διατήρησης των τροφίμων δίχως συντηρητικά, η οποία ανακόπτει με φυσικό τρόπο τη δράση παραγόντων που προκαλούν αλλοιώσεις στα τρόφιμα.

Το κατεψυγμένο τρόφιμο διατηρεί την ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και τη θρεπτική του αξία, εφόσον βέβαια έχει καταψυχθεί σωστά και δεν έχει αποψυχθεί καθόλου μέχρι να φτάσει η ώρα να το αποψύξετε και να το χρησιμοποιήσετε με ασφαλή τρόπο.

Tips για Ψάρια

Tips για Κρέας και κοτόπουλο

 

Διαβάστε επίσης

ΠΟΥ: Νέα ταξινόμηση μεταλλαγμένων στελεχών – Στελέχη που μπορεί να αποτελέσουν απειλή

Ποια είναι τα 35 σημεία που θα γίνονται σήμερα, Κυριακή, δωρεάν έλεγχοι για κορονοϊό

Exit mobile version