Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Έρευνα για τα ταξίδια στο μακρινό 2070: Διαβατήριο καρδιακών παλμών αλλά και 3D εκτύπωση πρωινού και ρούχων

Healthstories Έρευνα για τα ταξίδια στο μακρινό 2070 Διαβατήριο καρδιακών παλμών αλλά και 3D εκτύπωση πρωινού και ρούχων

Μία έρευνα δίνει μία γεύση για το πως θα μπορεί να είναι τα ταξίδια το 2070 και τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά.

Κορυφαίοι μελλοντολόγοι και ειδικοί της Ευρώπης από τον κόσμο της αεροδιαστημικής, της καινοτομίας και της μηχανικής συναντήθηκαν για πρώτη φορά για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εκδοχή του πώς θα ταξιδέψουμε σε 50 χρόνια.

Η έρευνα “easyJet 2070: The Future Travel Report” έγινε από την Καθηγήτρια Birgitte Andersen, τον καθηγητή Graham Braithwaite, τον Dr Patrick Dixon, τον Nikhil Sachdeva, τον μελλοντολόγο Shivvy Jervis και την επιστήμονα σχεδιασμού Dr Melissa Sterry.

Τα βιομιμητικά αισθητήρια στα καθίσματα του αεροπλάνου, το βιομετρικό διαβατήριο, η ηλεκτρονική ψυχαγωγία εν πτήσει απευθείας στα μάτια των επιβατών και το προσωπικό σε ολογράμματα θα είναι ο κανόνας για τα ταξίδια μέχρι το 2070, ενώ το πρωινό θα δημιουργείται από 3D εκτυπωτές, όπως και τα ρούχα σε περίπτωση που κάποιος χάσει τη βαλτίσα του.

easyJet 2070: Τα κυριότερα σημεία της Μελλοντικής Ταξιδιωτικής Έκθεσης περιλαμβάνουν:

Το ταξίδι στο αεροδρόμιο και η εμπειρία των αεροπορικών ταξιδιών θα έχει φέρει την επανάσταση μέχρι το 2070 από τις τεχνολογικές εξελίξεις:

Δείτε το video για τα ταξίδια του 2070 με τον επιστήμονα Ντάλας Κάμπελ

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησαν οι ανοιξιάτικες αλλεργίες – 7 συμβουλές για να περιορίσετε τη γύρη

Οι ηλεκτρολύτες και τα αθλητικά ποτά είναι το ίδιο;

Exit mobile version