Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Στο Χαϊδάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επίσκεψη σε ασθενή που παραλαμβάνει φάρμακα κατ’ οίκον

Το Χαϊδάρι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες και να μοιραστεί μαζί τους σκέψεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Πριν από την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε έναν δημότη Χαϊδαρίου, από τους πρώτους αποδέκτες της νέας υπηρεσίας παράδοσης φαρμάκων κατ’ οίκον, που υλοποιείται από την κυβέρνηση. Πρόκειται για μέτρο που στοχεύει στην εξυπηρέτηση ασθενών οι οποίοι, μέχρι πρόσφατα, ταλαιπωρούνταν στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.

Παράδοση φαρμάκων κατ’ οίκον

«Για πρώτη φορά, οι πολίτες με αυξημένες ανάγκες έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τα φάρμακα τους απευθείας στο σπίτι», τόνισε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μία από τις μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που, όπως είπε, βελτιώνουν σταδιακά την καθημερινότητα όσων το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αναφερόμενος στην επικαιρότητα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε ότι οι εξελίξεις είναι «πυκνές» και έκανε ειδική μνεία στη γεωπολιτική θέση της χώρας, υπογραμμίζοντας πως οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα.

Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης 

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Αυτοκτονίας: Κάθε χρόνο 500 ”σιωπηλοί” θάνατοι στην Ελλάδα

Ιός Δυτικού Νείλου: 6 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα – Πού εντοπίζεται η διασπορά

Exit mobile version