Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Δύο μήνες στο Γ. Γεννηματάς ο Δημήτρης Κόκοτας – Μεταφέρθηκε σε ΜΑΦ

dimitris kokotas

Δύο μήνες συμπλήρωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Στις 28 Μαρτίου ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια πρόβας για το «J2US» και από τότε νοσηλεύεται στο Γ. Γεννηματάς.

Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη εξαιτίας των επιπτώσεων της καρδιακής ανακοπής που υπέστη και γι αυτό τον λόγο χρειάστηκε να νοσηλευθεί για δύο μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι πλέον σε ΜΑΦ

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε πριν δύο ημέρες σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς κρίθηκε ότι η παραμονή του στη ΜΕΘ μπορεί να επιβαρύνει περαιτέρω την κατάστασή του, καθώς ακόμα έχει περιορισμένα ερεθίσματα και αντιδράσεις. Το θετικό είναι ότι αναπνέει χωρίς μηχανική υποβοήθηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την περαιτέρω εξέλιξη της υγείας του.

Η παθολόγος του νοσοκομείου και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας για τον δημοφιλή τραγουδιστή είπε ότι “ο Δημήτρης Κόκοτας βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε στην ΜΑΦ του νοσοκομείου. Αυτό είναι μια πρώτη ένδειξη ότι, έστω και με αργούς ρυθμούς, η κατάσταση της υγείας του βαίνει προς το καλύτερο.

Η κλινική κατάσταση παραμένει σταθερή και πλέον έχει περισσότερες ώρες επισκεπτήριο. Χρειάζεται χρόνο, η ιατρική ομάδα είναι κοντά του, οι εξετάσεις και ο έλεγχος θα συνεχίσουν να γίνονται… Θέλει χρόνο”, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Τι μπορεί να συμβεί αν τρώτε πολλές φυτικές ίνες

Πώς να διώξετε τα μυρμήγκια από το σπίτι χωρίς χημικά – 6 φυσικοί τρόποι

Minimal χειρουργικές τεχνικές για τον πόνο στην πλάτη, τη μέση και το γόνατο

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πολύτιμες συμβουλές για μαθητές και γονείς πριν από την τελική ευθεία

Exit mobile version