Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Ρεγγίνα Μακέδου: Η μάχη με τη λευχαιμία και οι αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της

Οι τελευταίοι μήνες είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για την Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τη λευχαιμία. Η γνωστή γυμνάστρια και χορεύτρια, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε, κάποιες επιπλοκές την οδήγησαν ξανά στο νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και ακολουθεί μια νέα σειρά φαρμακευτικής αγωγής.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράζεται το πως περνάει όλη αυτή την περιπέτεια. Σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε, αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της, μετά από όλο αυτό τον ”βομβαρδισμό” φαρμάκων και θεραπειών.

«Έχασα 18 κιλά (μεταξύ μας κάποια έπρεπε), τόσα χρόνια έχτιζα και έφυγε όλο, χέρια, πόδια, μυικότητα μηδέν. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με την διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από μένα» έγραψε.

Επίσης, σε άλλο story, μίλησε για τη βοήθεια που δέχεται από τη μητέρα της, τονίζοντας ότι δεν ξέρει τι θα έκανε χωρίς εκείνη.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τη μαμά μου. Το «τυχερή» είναι λίγο νομίζω. Από το φαγητό, την καθαριότητα, να με κάνει μπάνιο, να με βγάλει βόλτα, να μου έχει έτοιμα τα χάπια, να με πηγαινοφέρνει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω. Λέω 100 φορές τη μέρα “μαμααα”».

Ακόλουθος της Ρεγγίνας Μακέδου τη ρώτησε πώς είναι η ψυχολογία της αυτό το διάστημα με την 37χρονη να απαντά ειλικρινά: «Δεν θα πω ψέματα, υπάρχουν στιγμές που πέφτω και όλα μου φαίνονται κάπως. Κλαίω αλλά οι γύρω μου δεν με αφήνουν για πολύ. Δεν μπορώ να’ μαι όλη μέρα με χαμόγελο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τη μαμά στο σπίτι γελάμε πολύ».

Σε άλλη ερώτηση γιατί δεν τη βλέπουμε συχνά, η γυμνάστρια απάντησε: «Δεν με βλέπετε συχνά, γιατί η αποθεραπεία είναι ένα δύσκολο κομμάτι της μεταμόσχευσης και ρίχνω όλη μου την ενέργεια εκεί. Εύχομαι και προσεύχομαι να είμαι όσο πάω και καλύτερα».

Διαβάστε επίσης 

Ρεγγίνα Μακέδου: Το αισιόδοξο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο πριν από τη μεταμόσχευση

Όταν μου κόψανε το ένα στήθος…” Η ποιήτρια Δανάη Σιώζιου καταγράφει την εμπειρία της με τον καρκίνο με τρόπο συγκλονιστικό

 

Exit mobile version