Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

ΟΦΕΤ: Company of the Year στα Best in Pharmacy 2025 – Διακρίθηκε με 13 βραβεία

BEST IN PHARMACY 2025 - OFET

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) ξεχώρισε στα βραβεία Best In Pharmacy 2025, κατακτώντας και τη μεγαλύτερη διάκριση της βραδιάς, Company of the Year. Οι βιομηχανίες του Ομίλου, UNI-PHARMA και InterMed, απέσπασαν επιπλέον 12 βραβεία για προϊόντα και καμπάνιες τους, στη διοργάνωση-θεσμό για τον φαρμακευτικό και ευρύτερο χώρο της υγείας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, από τη Boussias Events.

UNI-PHARMA: Καινοτομία και επιτυχία στις φαρμακευτικές καμπάνιες

Η UNI-PHARMA τιμήθηκε με Gold & Platinum βραβείο για το ενημερωτικό site End Of Pain, που καθοδηγεί τον ασθενή στην επιλογή του κατάλληλου σκευάσματος για την ανακούφιση κάθε τύπου πόνου. Επιπλέον, απέσπασε τρία Gold βραβεία για το λανσάρισμα του Repel Spray (εντομοαπωθητικό για παιδιά και ενήλικες), το επαναλανσάρισμα του Repel Antilice (αντιφθειρικό προϊόν) και την καμπάνια marketing για το Recigar, το νέο προϊόν για την οριστική διακοπή του καπνίσματος.

Με Bronze βραβείο διακρίθηκε και το συμπλήρωμα διατροφής Tonosan Men’s LBD Boost, για την ενίσχυση της ανδρικής λίμπιντο και της σεξουαλικής υγείας.

Η InterMed απέσπασε τρία Gold βραβεία:

Επιπλέον, η InterMed τιμήθηκε με τρία Silver βραβεία:

Η επιστημονική αριστεία στο επίκεντρο του ΟΦΕΤ

Η αναγνώριση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στα Best In Pharmacy 2025 αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση της επιστημονικής αριστείας, της τεχνογνωσίας, της υπευθυνότητας και του πάθους με τα οποία οι εταιρείες του Ομίλου υπηρετούν καθημερινά τον τομέα της φαρμακευτικής φροντίδας.

Διαβάστε επίσης 

Ο ΟΦΕΤ στο Επενδυτικό Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αιγύπτου

ΟΦΕΤ: Δέκα βραβεία σε 2 μήνες για Uni-Pharma και InterMed

Exit mobile version