Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Η DEMO ABEE στις Ημέρες Καριέρας 2024

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO, συμμετέχει στις «Ημέρες Καριέρας 2024», το δημοφιλή θεσμό που διοργανώνεται για 25η χρονιά από το kariera.gr.

Για δύο ημέρες, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, η DEMO καλεί τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, να ενημερωθούν για την κουλτούρα και την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους και επικεφαλής αλλά και να πραγματοποιήσουν σύντομες 1:1 συνεντεύξεις για ενεργές θέσεις εργασίας.

“Για τη DEMO, η ενδυνάμωση δράσεων και πρωτοβουλιών που ενισχύουν τις σχέσεις με την ακαδημαϊκή και την επιστημονική κοινότητα συνδέεται πλήρως με την κοινωνικά υπεύθυνη ταυτότητά της, με δεδομένο ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, προσθέτοντας ότι “με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και με στόχο τη δημιουργία επαγγελματικών κινήτρων και την καταπολέμηση του brain drain, η DEMO συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας 2024, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα τη φιλοσοφία της για υποστήριξη ενεργειών που δίνουν ώθηση στην εξέλιξη των νέων, δημιουργώντας ευκαιρίες καριέρας”.

Λεπτομέρειες
📅 12 & 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
🕙 Ώρες διεξαγωγής: 10:00 – 18:00
📍 Το περίπτερο της DEMO θα βρίσκεται στον χώρο των Top Employers.
Περισσότερες πληροφορίες & Δήλωση συμμετοχής: shorturl.at/OgHZb

H DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν παραγωγικές μονάδες, γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου. Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1.500 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 80% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σήμερα η DEMO υλοποιεί το μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο του κλάδου που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοτεχνολογικών φαρμάκων. Μάθετε περισσότερα στο demo.gr

Διαβάστε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Οι μισοί Ευρωπαίοι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στον χώρο εργασίας

Στο νοσοκομείο Παίδων σήμερα Μητσοτάκης και Γεωργιάδης

Exit mobile version