Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Ο σημαντικός κανόνας για τα πασχαλινά αυγά που αγνοούν σχεδόν όλοι και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους

Ο σημαντικός κανόνας για τα πασχαλινά αυγά που αγνοούν σχεδόν όλοι και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους

Κυριακή του Πάσχα και τα κόκκινα βαμμένα αυγά έχουν την τιμητική τους, αφού μετά το τσούγκρισμα, θα καταναλωθούν ως ορεκτικό ή συνοδευτικό.

Ένα μεγάλο λάθος, όμως, που όπως φαίνεται κάνουμε σχεδόν όλοι, αφού σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ τα αυγά, ακόμη και τα βαμμένα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο, μέχρι να τα καταναλώσουμε. Σε διαφορετική περίπτωση, όταν τα αφήνουμε εκτός ψυγείου, σε θερμοκρασία δωματίου, θέτουμε την υγεία μας σε κίνδυνο.

Καθώς, λοιπόν, προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να θυμόμαστε και να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες, όπως τους αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ο ΕΟΔY, ειδικά για τα τρόφιμα που καταναλώνουμε περισσότερο, όπως το αιγοπρόβειο κρέας και τα αυγά.

Οι βασικοί κανόνες συντήρησης των πασχαλινών τροφίμων

Διαβάστε επίσης

The Eye Diet: Τροφές και συνήθειες για να έχεις καλή όραση σε όλη σου τη ζωή

Βρετανία: Πρωτοπόρο σχέδιο δράσης για πέρασμα από το κάπνισμα στο άτμισμα

Exit mobile version