Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Χάστε λίπος στην κοιλιά, πίνοντας νερό σε συγκεκριμένες ώρες

lipos-nero

Χάστε λίπος στην κοιλιά, πίνοντας νερό σε συγκεκριμένες ώρες και μπορεί να δείτε σημαντικές διαφορές στην υγεία και το βάρος σας.

Το πόσιμο νερό είναι σημαντικό για τη συνολική υγεία και τη φυσική κατάσταση και η μη επαρκής κατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως πονοκέφαλο, κόπωση, δυσπεψία, αύξηση βάρους και πολλά άλλα. Εάν θέλετε να χάσετε λίπος από την κοιλιά αλλά και από άλλα σημεία του σώματος, είναι σημαντικό να είστε συνεχώς ενυδατωμένοι.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, «το νερό μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους με διάφορους τρόπους». «Μπορεί να ελέγξει την όρεξη, να τονώσει το μεταβολισμό και να κάνει την άσκηση ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Και όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν άμεσα αποτελέσματα στην ζυγαριά».

Χάστε λίπος στην κοιλιά, πίνοντας νερό σε συγκεκριμένες ώρες

Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι τείνουν να τρώνε λιγότερο, όταν πίνουν νερό πριν από ένα γεύμα. Μικρές, βραχυπρόθεσμες μελέτες υποστηρίζουν αυτή την ιδέα, σύμφωνα με το Harvard Health. Για παράδειγμα, οι ηλικιωμένοι που έπιναν ένα γεμάτο ποτήρι νερό πριν από τα γεύματα έτειναν να τρώνε λιγότερο από εκείνους που δεν έπιναν.

Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που ακολουθούσαν μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων που έπιναν επιπλέον νερό πριν από τα γεύματα, είχαν λιγότερη όρεξη και μεγαλύτερη απώλεια βάρους σε διάστημα 12 εβδομάδων από όσους ακολουθούσαν παρόμοια δίαιτα χωρίς επιπλέον νερό.

Διαβάστε επίσης

Η «ομορφιά του τραύματος»: Όταν ο καρκίνος του μαστού μετατρέπεται σε τέχνη

«Μεγάλη Γιορτή» για την άσκηση και τη διατροφή από το Υπουργείο Υγείας και τη UNICEF

Exit mobile version