Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Σαρακοστή με βραβευμένα ελληνικά προϊόντα

Η βραβευμένη ελληνική εταιρία προϊόντων διατροφής Citrus, χρωματίζει την περίοδο της νηστείας με γεύσεις και αρώματα από τη Χίο!

Με συνθέσεις που αποτελούνται αποκλειστικά από πρώτες ύλες φρούτων και εσπεριδοειδών, τα προϊόντα Citrus εντάσσονται στην κατηγορία των νηστίσιμων.

Για τη νηστεία λοιπόν, προτείνεται:

Τα περίφημα αμυγδαλωτά, σήμα κατατεθέν της Citrus διατίθενται σε γεύσεις όπως Χιώτικο Μανταρίνι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Μαστίχα Χίου ή με Άρωμα Πικραμύγδαλο!

Μάλιστα, το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού, έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017 που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης».

Η Citrus είναι μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Τα προϊόντα Citrus – ανάμεσά τους 16 βραβευμένα – πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία και Βέλγιο.

Exit mobile version