Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδος: Δράσεις 2023/2024 – Νέα έκδοση

Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδος Δράσεις 2023/2024 - Νέα έκδοση

Το κίνημα των ασθενών στη χώρα μας αποτελεί πλέον μια δυναμική πραγματικότητα και η νέα επικαιροποιημένη έκδοση του Οδηγού «Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδος: Δράσεις 2023/2024», που κυκλοφόρησε θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στη λήψη αποφάσεων στο τομέα της Υγείας.

Η φετινή 7η επικαιροποιημένη έκδοση του οδηγού Συλλόγων ασθενών Ελλάδος, όπως και όλες οι προηγούμενες παρουσιάζει λεπτομερώς τις τρέχουσες και προσεχείς δράσεις ενημέρωσης, υποστήριξης και διεκδίκησης 75 συλλόγων ασθενών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας προσδοκώντας να στηρίξει το έργο τους και κυρίως να προωθήσει τις διεκδικήσεις τους.

Ο οδηγός αποτελεί:

Αναγνώριση και από την ακαδημαϊκή κοινότητα

Η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει αναγνωρίσει τη μεγάλη αξία του οδηγού «Δράσεις Συλλόγων Ασθενών». Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων» ζήτησε και έλαβε την άδεια από το Health Daily να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο του οδηγού στο διδακτικό υλικό του εν λόγω Προγράμματος.

Διαβάστε επίσης 

Μεταμόσχευση μαλλιών: Οι πιο συχνές απορίες των ασθενών και οι απαντήσεις τους

ΕΛΛΟΚ: Αύξηση της επιβίωσης και ποιότητας ζωής των αιματολογικών ασθενών

Αγαπηδάκη: 45 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα Κέντρα Υγείας

Exit mobile version