Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Ώρες αγωνίας για Μαρινέλλα – Κατέρρευσε στη σκηνή, σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Marinella

Δύσκολη η αποψινή νύχτα για την κοσμαγάπητη καλλιτέχνη Μαρινέλλα. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου νωρίτερα χθες το βράδυ.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να πει μόλις δύο τραγούδια στην προγραμματισμένη συναυλία της κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όταν λιποθύμησε, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους συνεργάτες της και στο κοινό, που αδημονούσε να την απολαύσει.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η 86χρονη καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του ΥΓΕΙΑ με ασθενοφόρο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαγνωστεί τι ακριβώς συνέβη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απεικονιστικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και κατά πάσα πιθανότητα θα εισαχθεί στη ΜΕΘ, εάν αυτό δεν έχει γίνει ήδη.

Τα εγκεφαλικά επεισόδια ενίοτε αποβαίνουν μοιραία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη κι αν επιβιώσει ο ασθενής, μπορεί να υποφέρει από επιπλοκές, οι οποίες επηρεάζουν δυσμενώς την κινητικότητα και την ομιλία.

Σε κάθε περίπτωση η Μαρινέλλα καλείται να δώσει τη δική της μάχη το επόμενο διάστημα, για να τα καταφέρει να βγει όρθια και υγιής από το νοσοκομείο.

Εντός της μέρας θα υπάρχει ανακοίνωση από το ΥΓΕΙΑ για την πορεία της υγείας της.

 

Exit mobile version