Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

ΕΚΕΑ: Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στο Μετρό Συντάγματος

Με σύνθημα «Σώζουμε ζωές, είναι στο αίμα μας», ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, από τις 14:30 έως τις 18:00, την 15η εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175) και είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.), αλλά και για φίλους και γνωστούς.

Σημειώνεται ό,τι, ο ύλλογος έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας ενάντια στη λοίμωξη COVID-19, ενώ όσοι προσέρχονται πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και συνεπώς ΟΛΟΙ μπορούν να έλθουν και να αιμοδοτήσουν.

«Ακόμη μία αιμοδοσία στο ενεργητικό μας, ακόμη μια φορά οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή», δηλώνει ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος του ΦΣΘ, μέλος του Δ.Σ. του ΦΣΘ, Αθανάσιος Αλειφτήρας.

Οδηγίες για αιμοδότες

Exit mobile version