Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της Μαρινέλλας – Οι τελευταίες πληροφορίες

Marinella

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία δίνει μία σκληρή μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΥΓΕΙΑ, μετά το βαρύ εγκεφαλικό και την αιμορραγία που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα κλινικοεργαστηριακά αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβάλλεται από τους θεράποντες γιατρούς, είναι επιβαρυντικά, τόσο για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας που έχει υποστεί, όσο και για την εξέλιξη της υγείας της στο άμεσο μέλλον.

Ανώτατη πηγή του Θεραπευτηρίου διευκρίνισε στο Healthstories ότι η Μαρινέλλα δεν έχει διασωληνωθεί. Πάντως το επόμενο 48ωρο θεωρείται το πιο κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας της.

Το αιμάτωμα, που έχει δημιουργηθεί από την εγκεφαλική αιμορραγία, καλύπτει ένα σημαντικό τμήμα του εγκεφάλου. Και όπως δείχνουν οι νεότερες απεικονιστικές εξετάσεις, αναπτύσσεται, αντί να συρρικνώνεται. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κλίμακα Glasgow, που δείχνει την εγκεφαλική λειτουργία, η αγαπημένη καλλιτέχνης βρίσκεται στο 5.

Η χειρουργική παρέμβαση θεωρείται πολύ επικίνδυνη στη δεδομένη φάση και με γνώμονα πάντα την ηλικία της ασθενούς.

Ο κίνδυνος σε τέτοιες περιπτώσεις ασθενών με μεγάλα αιματώματα είναι, είτε να καταλήξουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης, είτε να υπάρξει μη αναστρέψιμη βλάβη σε εγκέφαλο και νευρικό σύστημα.

Η οικογένεια της Μαρινέλλας, έχει ενημερωθεί για όλες τις θεραπευτικές επιλογές και τα πιθανά ενδεχόμενα που συνεπάγονται σε τόσο βαριά περιστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ιατρική ανακοίνωση από το ΥΓΕΙΑ ανέφερε τα εξής:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Διαβάστε επίσης

Αξονική Στεφανιαιογραφία: Η εξέταση του μέλλοντος είναι πλέον εδώ

Καρκίνος: Οι υποτροπές, οι θάνατοι, οι βιοδείκτες και η εξοικονόμηση 236 εκατ.

 

Exit mobile version