Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Θεσσαλονίκη: Στα ροζ οι Ομπρέλες για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Στα ροζ «ντύνονται» την Τετάρτη το βράδυ, οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, οι οποίες θα φωταγωγηθούν, σηματοδοτώντας την έναρξη του Μήνα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, που ως γνωστόν είναι ο Οκτώβριος. Πρόκειται για μία δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής νομού Θεσσαλονίκης.

Η ενέργεια αυτή έχει στόχο να φωτίσει τη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου, αλλά και να τιμήσει, δίνοντας ταυτόχρονα ελπίδα και δύναμη, σε όλες αυτές τις γυναίκες που σήμερα δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή. Εκπαιδευμένες εθελόντριες του Συλλόγου -γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού- θα βρίσκονται κάτω από τις ροζ Ομπρέλες, για να ενημερώσουν για όλες τις δράσεις και το έργο του.

«Η Θεσσαλονίκη μας θα γίνει όλον τον μήνα Οκτώβριο ροζ, στο χρώμα της ελπίδας, χρώμα συνώνυμο πλέον της σπουδαιότητας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Ελάτε να στείλουμε παντού το σπουδαίο μήνυμα της πρόληψης. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά… ακόμα και να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού», είναι το μήνυμα του Συλλόγου για τον Μήνα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης της νόσου.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής νομού Θεσσαλονίκης “ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου – George Zongolopoulos Foundation και τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη συνεργασία και την πολύτιμη στήριξη της προσπάθειάς μας”.

Διαβάστε επίσης

Η ρύπανση από πυρκαγιές, αυτοκίνητα και σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής επηρεάζει τον εγκέφαλο των παιδιών

Πολλαπλούν Μυέλωμα: Η Θεραπευτική Κλινική του ΕΚΠΑ στον παλμό των εξελίξεων

Μία 24χρονη πέθανε μετά από έξι πλαστικές επεμβάσεις σε 8 ώρες

Exit mobile version