Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Διοικητές ΥΠΕ: H τελική λίστα με τους 3 επικρατέστερους ανά Περιφέρεια

lista-dioikites-ype

Οριστικοποιήθηκε η τελική λίστα με τα ονόματα των τριών επικρατέστερων για Διοικητές ΥΠΕ για τις επτά περιφέρειες της χώρας, όπως ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Μετά τον γραπτό διαγωνισμό που διεξήγαγε το ΑΣΕΠ, προέκυψαν τρεις υποψήφιοι Διοικητές ΥΠΕ ανά υγειονομική περιφέρεια οι οποίοι και έγραψαν καλύτερα στις εξετάσεις και μοριοδοτήθηκαν με περισσότερους βαθμούς.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι που βρίσκονται στην τελική λίστα είναι ήδη στελέχη των υγειονομικών περιφερειών.

Η λίστα με τους τρεις επικρατέστερους ανά υγειονομική περιφέρεια θα αποσταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Εντός των ημερών και η λίστα για τους υποδιοικητές ΥΠΕ

Αντίστοιχη λίστα με δύο ονόματα ανά υγειονομική περιφέρεια αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και για τους υποδιοικητές ΥΠΕ καθώς πέρασαν και εκείνοι την ίδια διαδικασία με γραπτές εξετάσεις και μοριοδότηση.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών, ολοκλήρωσε τις συνεντεύξεις και κατάρτισε τον πίνακα των τριών (3) επικρατέστερων υποψηφίων, για τη μία (1) θέση Διοικητή ανά ΥΠΕ (7 συνολικά προκηρυσσόμενες θέσεις Διοικητών για συνολικά 7 ΥΠΕ), κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις της παρ.7θ του άρθρου 4 του ν.5062/2023.

Ο εν λόγω πίνακας αποστέλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό και αναρτάται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. και του εποπτεύοντος Υπουργείου.

Γνωστοποιείται, επίσης, ότι η διαδικασία συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τις θέσεις των Υποδιοικητών.

Διοικητές ΥΠΕ: H τελική λίστα με τους 3 επικρατέστερους ανά Περιφέρεια

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΙΣ δίνει επιπλέον 1000 ευρώ σε κάθε γιατρό που θα καλύψει ανάγκες του ΕΣΥ

Ασβεστοποιός τενοντίτιδα του ώμου: Πώς προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται

Exit mobile version