Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Στο νοσοκομείο εισήχθη η Καίτη Γκρέυ

kaiti gkrey

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η θρυλική λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, ηλικίας 100 ετών. Η Καίτη Γκρέυ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα της Τετάρτης, περίπου στις 2 π.μ.

Η 100χρονη ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει ανεξίτηλα την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας. Ωστόσο, σήμερα τα ξημερώματα εμφάνισε έντονα συμπτώματα και οι υπεύθυνοι του γηροκομείου, αφού ειδοποίησαν την οικογένειά της, την μετέφεραν στο νοσοκομείο, καθώς όλες οι ενδείξεις έδειχναν πρόκειται για κάτι σοβαρό και συγκεριμένα – πιθανότατα – εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η είδηση της νοσηλείας της Καίτης Γκρέυ προκάλεσε έντονη ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές της. Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ανέφερε ότι η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η Καίτη Γκρέυ, που πρόσφατα γιόρτασε τα 100ά γενέθλιά της, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της, αδυνατώντας να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα, σύμφωνα με δηλώσεις της εγγονής της, Αγγελικής Ηλιάδη. Η μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού είναι πολύ αγαπητή σε όσους την γνωρίζουν και λατρεύουν τη φωνή της και τις επιτυχίες της.

Δείτε αναλυτικά στο newsbeast.gr 

Διαβάστε επίσης

Γεωργιάδης: Μη διανοηθούν, με μένα υπουργό, να κλείσουν είσοδο νοσοκομείου – Θα χαλάσουμε τις καρδιές μας

Γέλιο: Τι συμβαίνει στο σώμα, όταν γελάμε συνεχώς για 10 με 15 λεπτά

Ομαδική παραίτηση 12 γιατρών στο Νοσοκομείο Δράμας – Έκκληση Γεωργιάδη από τη Βουλή

To ΜΗΤΕΡΑ διευρύνει τη συνεργασία του με την Olympus για την εκπαίδευση νέων γυναικολόγων

 

Exit mobile version