Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Μία 24χρονη πέθανε μετά από έξι πλαστικές επεμβάσεις σε 8 ώρες

Μία 24χρονη επιχειρηματίας στην Βραζιλία πέθανε από επιπλοκές καθώς υποβλήθηκε σε 6 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε 8 ώρες.

Η Βιβιάνε Λίρα Μόντε, είχε προγραμματίσει με έναν χειρουργό που βρήκε μέσω διαδικτύου να υποβληθεί σε 6 διαφορετικές πλαστικές επεμβάσεις σε ένα μόνο χειρουργείο.

Ο μαραθώνιος επεμβάσεων έγινε στις 31 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια του 8ωρου χειρουργείου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους και λιποαναρρόφησης σε κοιλιά, χέρια, πλάτη και πηγούνι. Ο χειρουργός προχώρησε και σε προσθήκη λίπους στα χείλια χρησιμοποιώντας το λίπος που αφαιρέθηκε από την λιποαναρρόφηση της κοπέλας.

Παρά τις ταυτόχρονες επεμβάσεις και το πολύωρο χειρουργείο, ο γιατρός έδωσε εξιτήριο στην 24χρονη μόλις 15 ώρες μετά τον χειρουργικό μαραθώνιο.

Λίγες ώρες μετά, η υγεία της κοπέλα άρχισε να επιδεινώνεται και να έχει έντονους πόνους. Η οικογένειά της τη μετέφερε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είδαν ότι η αρτηριακή της πίεση έπεφτε συνεχώς. Αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο. Εισήχθη αμέσως στην Εντατική, καθώς όλα τα συστήματα του οργανισμού κατέρρεαν.

Πέθανε στις 26 Σεπτεμβρίου, μετά από 22 μέρες στη ΜΕΘ από λοίμωξη που οδήγησε σε καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο σύζυγός της Ρενάν Σαντιάγο είπε στους δημοσιογράφους στη Βραζιλία: «Έκανε εμετό με αίμα, ανάρρωσε, αλλά δεν ήταν ποτέ σταθερή. Υπήρχε μεγάλη φλεγμονή και μόλυνση λόγω της επέμβασης».

Ο Σαντιάγκο κατηγορεί τώρα τον χειρουργό για τις θανατηφόρες επιπλοκές λέγοντας ότι παρέσυρε τη Βιβιάνε να κάνει περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις από αυτές που ήθελε αρχικά.

Ισχυρίζεται ότι της προσφέρθηκε έκπτωση από τον διαδικτυακό γιατρό εάν έκανε κράτηση για περισσότερα χειρουργεία.

Ο χειρουργός αρνήθηκε να σχολιάσει όταν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον ρώτησαν για τον θάνατο της Viviane.

Ο θάνατός της διερευνάται πλέον ως «ύποπτος» από την Πολιτική Αστυνομία στο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα στο Sobral, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Φωτό: facebook.com/viviane.liramonte

Διαβάστε επίσης

3 λόγοι για τους οποίους το χούμους είναι ένα καλό σνακ

Τι κρύβουν οι επώδυνες στοματικές άφθες;

Exit mobile version