Healthstories.gr – υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

Σταρόβας: Το μυαλό τρέχει, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα

Starovas

Το μυαλό τρέχει, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα, λέει ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο.

Ο Δημήτρης Στααρόβας μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και τόνισε ότι νιώθει καλύτερα από πριν, καταβάλλοντας προσπάθεια να μιλήσει, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πριν 4 μήνες.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρέμεινε στο νοσοκομείο πάνω από 2 εβδομάδες και από τότε συνεχίζει την ενδεδειγμένη θεραπεία όπως και τη λογοθεραπεία για την αποκατάσταση της ομιλίας που επλήγη λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Το μυαλό “τρέχει”

«Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν από 3-4 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Επειδή είναι πολύπλοκο το θέμα, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο στο κανάλι μου με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό “τρέχει”, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν από 3 μήνες δεν μιλούσα σχεδόν καθόλου», σημείωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Πιστεύω είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως έκανα εγώ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος σύντομα θα μιλήσει για τη μεγάλη του περιπέτεια της υγείας του.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Καρκινογόνες ουσίες εντοπίστηκαν σε υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Η πρώτη μελέτη για τα παιδιά που γεννήθηκαν την εποχή της πανδημίας – Τι δείχνει για τον κίνδυνο αυτισμού

Νέα ΚΥΑ για τις άγονες – Τα κίνητρα και οι περιοχές που ξαναμπαίνουν… στον χάρτη

Η Ολίβια Μαν απέκτησε δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, μετά τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Καρκίνος του προστάτη: Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι άνδρες για τη νόσο

Exit mobile version